"Vargtimme" - en riktig storsäljare!

Björn Johansson är en rutinerad artist med ett dussintal plattor bakom sig. Mest bekant är han som vissångare och då inte minst som uttolkare av Olle Adolphsons låtar. Men i och med Vargtimme tar han något av ett nytt steg i sin karriär.
- Jag träffade Anders Widmark som var villig att producera en annorlunda skiva i förhållande till vad jag gjort tidigare. Det är en blandning av upptempo och lugnare låtar, från country till visor. Det har tagit lite tid men vissa saker mår bra av att mogna. Dessutom tycker jag att när man nått en viss ålder så får man göra vad man vill. Det var en kul skiva att göra, hoppas andra också har glädje av den.
Flera av låtarna är nyskrivna av Anders Widmark och Björn har själv skrivit en sång. Resterande är signerade Mikael Wiehe, Gösta Kullenberg och även "Du är den ende" som ett riktigt örhänge.
Albumet är producerat av Anders Widmark som givetvis också medverkar som musiker. Övriga medverkande är Nina Eng (duettsång), Roger Gustavsson (gitarrer, pedal steel), Robert Wahlström (trummor, trumpet, elgitarr), Peter Byhlin (trummor och slagverk) och Roger Krieg (bas).
Slutligen - varför smeknamnet "Skrotis"?
- Det har jag kallats sedan jag var ung grabb på grund av att min pappa var skrothandlare i Kiruna. Dessutom har jag själv en firma med det namnet.

Vargtimme i Ladybird Shop