Amanda Ginsburg släpper ny singel!

Nu på fredag, den 27 mars, släpper Amanda Ginsburg Det funkar varje gång som är den första singeln från hennes kommande album I det lilla händer det mesta.

Förhandslyssna här:
https://promo.theorchard.com/BkmIp6DOpAvR3tmYQkQW?skin=light

Såhär berättar Amanda om låten:
- Det är en smått naiv bit om att det kan skava lite grann när vi kommer riktigt nära en annan människa. Den där personen som ändå oftast gör dig glad, en människa vi älskar att älska och älskas av.

Albumet var planerat att släppas i början av maj och Amanda och hennes band skulle då ge sig ut på releaseturné. Tyvärr måste vi nu meddela att alla konserter och albumsläpp flyttas fram till hösten på grund av det som nu präglar oss alla; att minska smittspridningen av det nya coronaviruset. Nytt datum för release av albumet är den 11 september och redan i maj väntas en andra singel.

 

Amanda Ginsburg och hennes band firar singelreleasen med att på fredag inviga Stockholm Jazz Stream på Fasching – en serie konserter direkt från Faschings stora scen hem till våra vardagsrum, via en livestream. 

 

I en tid då nästan allt ställs in är jag och mitt band så glada för att ändå få bjuda upp till konsert och kicka igång denna fina konsertserie på Fasching!

Ny turnéplan 2020:

26 sept Örebro - Makeriet
7 okt Uppsala Katalin jazzbaren
9 okt Fasching Sthlm Jazzfestival
4 nov Göteborg Nefertiti